Bejelentés


Fogd és vidd Fogd és vidd a házam


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Kétgenerációs családi ház 99.990 Ft-ért
Kedves Mindenki!
Ez úton értesítünk benneteket, hogy a mára tervezett elődöntő, valamint a 6.-ra kiírt versenyt NEM RENDEZZÜK MEG, kellő számú nevezés hiányában!
Nagyon köszönjük a sok száz érdeklődő telefont és emailt, a biztatást és ötleteket.
A "regisztrált" jelentkezőket ,már a tegnapi napon értesítettük a sajnálatos végeredményről.

Ha lesz energiánk tavasszal ismét nekifutunk!!!!
Hát igen, első fecskének lenni nagyon nehéz.........:))
Szép napot kívánunk Nektek és még egyszer KÖSZÖNJÜK!!!!!


Meghallgattuk a véleményeket és javaslatokat. Megszületett a döntés. A versenyen mindenki, ismétlem MINDENKI esélyt kap, íme:

99.990,-Ft-ért fogja és vigye a házunkat, mielőtt a bank tenné !Jelzáloghitelünket már nem tudjuk fizetni, ezért ezúton szeretnék 650-700 embernek lehetőséget adni, hogy megszerezzen egy kétgenerációs házat egy amatőr erőnléti verseny keretén belül. Az erőnléti verseny engedélyezett, legális Magyarországon. A verseny lényege: reményeink szerint 650-700 induló 2011. július 30.-án, szombaton 10.00 órakor elődöntőn vesz részt, mely elődöntő keretén belül csak álldogálni kell. A legkitartóbb 150 induló 2011.augusztus 6.-án 10.00 órakor szó szerint ráteszi a tenyerét a házunk falára. Aki szünet nélkül a legtovább rajta tartja a kezét ,megkapja díjként házunk tulajdoni jogát. A kezdeményezés Amerikából indult, ahol nagyon népszerű, ebben az évben kezdett terjedni Magyarországon. Nem sorsolunk, nincs várakozási idő, ez nem szerencsejáték. A nevezési díj ( 99.990e Ft) ellenében bárki részt vehet a versenyen, aki úgy érzi el tud tölteni ácsorgással akár 24 órát is… A beérkezett nevezési díjakból az ingatlant tehermentesítjük, így a nyertes egy 40 milliót érő ház boldog tulajdonosa lehet!
A ház közel 40 milliót ér, még a válság idején is 35 M fölötti a forgalmi értéke. Abszolút civil családként indítottuk az eseményt, nem cég vagy rendezvényszervező iroda vagyunk. Adataim, tel.számaim valósak, ahogy a ház címe és értéke is.


A velünk készült riportokat a versennyel kapcsolatban az alábbi linkeken tekinthetik meg, itt részletesen kifejtjük indokainkat, valamint ügyvédi vélemény is elhangzik a verseny legális voltáról:

RTL Klub Reggeli 2011.06.09.
http://www.rtlklub.hu/most/21885_minden_hetkoznap_reggel_655-tol_varjuk_onoket_a_legfrissebb_

RTL Klub Házon kívül 2011.06.02.
http://www.rtlklub.hu/musorok/hazonkivul/videok/130755


A házat 4 éve vásároltuk, Szigetszentmiklóson a Tűzoltó utcában, Jelenleg 7 éves az ingatlan. Szigetszentmiklós legnívósabb részén helyezkedik el. A terület folyamatos fejlesztés alatt áll, ebben az évben érkezik a csatorna. 200 m-re található a kis-Duna, a közelben bevásárló központ, iskola, óvoda ( kerületi és magán is), orvosi rendelő, helyi minibusz járat. Ingatlanunk 2x 80m, tégla, beton födémmel, tetőtér beépítési lehetőséggel. Lakásonként: hatalmas nappali, amerikai konyha, 2 háló, fürdő, kamra, gardrób, mindkét lakásban klíma, riasztó, beépített konyhabútor gépekkel ( sütő, mosogatógép, hűtő..stb), a szobák parkettásak, a többi helység járólapos. 540 m2 parkosított kert, fúrt kút, elektromos kapu, 4 autó részére parkolási lehetőség. A lakások külön mérőórával rendelkeznek. Összeköltöző családoknak ideális. Jó levegő, kellemes környék, kedves szomszédok.
Ilyen lehetőség csak EGYSZER adódik az életben!!! +36209890054
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!